Error

Wszelkie problemy zgłaszaj tutaj
ODPOWIEDZ
Ke-R
Posty: 7
Rejestracja: 12 sie 2018, 0:09
Lokalizacja: DE
Kontakt:

Error

Post autor: Ke-R » 20 sie 2018, 19:37

Witam,
Po nastu minutach grania, wywala mi error. I gra out.( Dokładny opis erroru podam, jak wyskoczy mi ponownie)

Miewał ktoś takie problemy aktualnie ? przez parę dni nic nie dolegało.

Bowwow99
Posty: 31
Rejestracja: 18 cze 2018, 11:32
Kontakt:

Re: Error

Post autor: Bowwow99 » 20 sie 2018, 20:13

Takie coś jak "we have got a big problem here"?

Ke-R
Posty: 7
Rejestracja: 12 sie 2018, 0:09
Lokalizacja: DE
Kontakt:

Re: Error

Post autor: Ke-R » 20 sie 2018, 22:33

Unhandled Exception :
Acces_violation (coooooo5)

NON stop mi to teraz się pokazuje.
Odpalam prze exe. / jako adm / zgodność xp serv. /
D2Vidtst też na zgodności tej samej. Po teście jest odpalone na 3dx Glide

Bowwow99
Posty: 31
Rejestracja: 18 cze 2018, 11:32
Kontakt:

Re: Error

Post autor: Bowwow99 » 21 sie 2018, 0:13

Wina windowsa. Trzeba zrestartować kompa albo na nowo folder z modem zrobić. Ja tak robie gdy to mi sie pojawia.

Ke-R
Posty: 7
Rejestracja: 12 sie 2018, 0:09
Lokalizacja: DE
Kontakt:

Re: Error

Post autor: Ke-R » 21 sie 2018, 9:54

Właśnie zrobiłem testy na innym serwerze, bo głównie wchodzenie do gry powoduje u mnie ten błąd i nic, zupełnie. Testy trwały prawie pół h z wchodzeniem i wychodzeniem non stop, ten same pliki mam, mh tylko wiadomo pliki pod moda inne.
Robiłem także testy na innym MH, tak samo. Od momentu, jak pobrałem pliki do gry z działu " Jak zagrac" tak się dzieje. Pobierałem parę dni temu, dla pewności, że mam aktualne.
P.S. chyba, że moje oba mh tak psuja, można prosić o link do mh, na którym bez problemu można grać bez takich ekscesów.

majdan99
Administrator
Posty: 38
Rejestracja: 18 cze 2018, 10:33
Kontakt:

Re: Error

Post autor: majdan99 » 21 sie 2018, 16:47

Ke-r nie problemy odnośnie errorów przy wchodzeniu do gry są spowodowane nie aktualna wersja dla was ( na serwerze jest nowsze) , aktualnie brakuje mi czasu by uaktualnić wersję dla was także proszę o trochę cierpliwości. (Staram się uruchomić nowy serwer który opłaciłem na rok bo obecny kończy się na początku września)

Ke-R
Posty: 7
Rejestracja: 12 sie 2018, 0:09
Lokalizacja: DE
Kontakt:

Re: Error

Post autor: Ke-R » 24 sie 2018, 9:37

Dziś chcę odpalić grę i ...Microsoft Visual C++ Runtime Library

PONOWNIE robilem res. wszytkiego, gdy wgrywam Wasz plik modowy, gra sie nie odpala.

majdan99
Administrator
Posty: 38
Rejestracja: 18 cze 2018, 10:33
Kontakt:

Re: Error

Post autor: majdan99 » 24 sie 2018, 11:10

Jeżeli masz coś z Windows library to niestety ale masz coś namieszane w systemie . Zacznijmy od początku wrzuć ostatni plik loguje gdzie miałeś error ma format d2rok miesiąc dzien.txt .

Ke-R
Posty: 7
Rejestracja: 12 sie 2018, 0:09
Lokalizacja: DE
Kontakt:

Re: Error

Post autor: Ke-R » 24 sie 2018, 14:02

Porobilem wszelkie poprawki, reinstalki, nawet w miedzy czasie ogarnalem sobie stabilniej neta. Ale nadal to samo. Gdzie indziej chodzi mi bez zarzutu.

nasada
Posty: 9
Rejestracja: 03 gru 2018, 15:12
Kontakt:

Re: Error

Post autor: nasada » 07 gru 2018, 17:02

po kliknieciu na kapliczke aury frozen gry..jakby ping do 6000 podskoczyl wywala z gry po czym nie mozna stworzyc gry...

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość